Cum comand

 

Cont

Dacă vrei să faci o comandă, mai întâi îți faci un cont. Îți vom cere datele personale în etapa de creare a contului, ca să putem factura și ca să îți putem livra comanda - pe mail dacă vei comanda revista în variantă digitală sau la o adresă poștală pentru varianta tipărită. 

 

Facturare

Asociația Brain Fitness este neplătitoare de TVA, asta înseamnă că nu îți vom marca separat TVA pe factură.
Pentru facturare, avem nevoie de datele tale personale (nume, adresă). Stai liniștit, le protejăm bine, nu le dăm nimănui și nu le folosim în alte scopuri.

 

Plată și livrare

Plata se face prin PayPal sau prin ordin de plată, tu alegi. (Poți citi articolul nostru despre cum să-ți faci un cont de PayPal.)

După ce cumperi, vei primi un e-mail automat de confirmare a comenzii.

Dacă ai plătit prin ordin de plată, trimite-ne dovada și cel târziu a doua zi după primirea dovezii îți expediem revistele.

Prețul final plătit de tine este format din prețul produsului + un cost standard de 2 lei pentru transportul prin Poșta Română, cu excepția revistelor în format digital. Pentru comenzi peste 100 de lei, transportul se face prin curier rapid pentru prima livrare. Zicem „prima livrare” pentru că ne gândim la situația în care comanzi azi, să zicem, un abonament pe un an și o sacoșă cu Motanov. În acest caz, îți trimitem prin curier rapid numărul curent și sacoșa, dar prin Poșta Română următoarele numere incluse în abonament.

Pentru livrare în afara țării, procedura e aceeași (exceptând curierul rapid), doar că pentru facturare te rugăm să ne lași o adresă poștală de România.

Livrarea produselor digitale se face pe e-mail, în ziua confirmării plății.

Expedierea produselor fizice se face în ziua următoare încasării contravalorii comenzii, din acea zi comanda va ajunge la tine în maximum 5 zile, termenul poștei.

În cazul abonamentelor, expedierea se face cât de repede posibil după ieșirea revistei din tipar, nu mai târziu de două zile.

 

Ajutor

Dacă ai nevoie de ajutor în ce privește comanda, scrie-ne la butic@revistadepovestiri.ro și răspundem în maximum 24 h.

 

© 2012 RevistadePovestiri.ro