Termeni și Condiții

 

Termeni și condiții

Site-ul www.revistadepovestiri.ro este gestionat de asociația Brain Fitness.

Date de identificare:

asociația Brain Fitness

CIF: 29841176

Aut. nr: 4900/299/2012
Sediul social: Str Petru Poni nr 1-3 sc D ap 29 sector 1 București
Reprezentant legal, președinte al asociației: Diaconu Domnița Simina 
E-mail: salut@revistadepovestiri.ro

Telefon: 0732009198 

Copyright

Conținutul site-ului www.revistadepovestiri.ro nu poate fi preluat fără acordul explicit al editorului.

Datele personale

Datele tale personale vor fi folosite de asociația Brain Fitness în sensul împlinirii scopului asociației, acela de promovare a creativității prin proiecte culturale și educative. În cazul particular al comenzilor online, vom utiliza datele tale în scopul de a-ți livra produsele comandate. De asemenea, putem folosi datele tale pentru a te informa în legătură cu noutățile legate de proiectele noastre culturale.

Asociația Brain Fitness nu face publice și nu vinde bazele de date conținând datele personale ale publicului său. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, asociația Brain Fitness are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienți. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și de dreptul de a se adresa justiției. Totodată, are dreptul să se opună prelucrării datelor personale și să solicite pe cale oficială ștergerea datelor. Datele nu vor fi transferate în alte state. Daca unele din datele personale sunt incorecte, clienții pot trimite informații exacte la salut@revistadepovestiri.ro. Codul Numeric Personal furnizat va fi folosit exclusiv pentru facturare și nu va fi făcut public. 

Reclamații privind produsele

Orice reclamație privind starea produselor livrate va fi comunicată telefonic sau prin e-mail la butic@revistadepovestiri.ro, iar noi o vom soluționa cum preferi tu. Valoarea maximă a obligațiilor noastre față de orice client în cazul livrării necorespunzătoare a unui colet/produs este valoarea sumei încasate de la client pentru respectiva comandă.

Prețul final și livrarea

Prețul final plătit de tine este format din prețul produsului + un cost standard de 2 lei pentru transportul prin Poșta Română, cu excepția revistelor în format digital. Pentru comenzi peste 100 de lei, transportul se face prin curier rapid pentru prima livrare. Zicem „prima livrare” pentru că ne gândim la situația în care comanzi azi, să zicem, un abonament pe un an și o sacoșă cu Motanov. În acest caz, îți trimitem prin curier rapid numărul curent și sacoșa, dar prin Poșta Română următoarele numere incluse în abonament.

Pentru livrare în afara țării, procedura e aceeași (exceptând curierul rapid), doar că pentru facturare te rugăm să ne lași o adresă poștală de România.

Livrarea produselor digitale se face pe e-mail, în ziua confirmării plății.

Expedierea produselor fizice se face în ziua următoare încasării contravalorii comenzii, din acea zi comanda va ajunge la tine în maximum 5 zile, termenul poștei.

În cazul abonamentelor, expedierea se face cât de repede posibil după ieșirea revistei din tipar, nu mai târziu de două zile.

Dispoziții finale

Odată cu lansarea comenzii, accepți necondiționat termenii și condițiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu a unui contract valabil încheiat.

*** FIN ***

© 2012 RevistadePovestiri.ro